• Nederlands
  • English

1850 Commander Elite

BAD WEATHER ONLY PROVES HOW DURABLE IT IS

The 1850 Crestliner Commander Elite is tough enough to stand up to whatever Mother Nature throws at it. Bad weather, big waves; this resilient fishing boat’s all-welded aluminum hull can take the beating and keep moving towards your favorite fishing spot. The 1850 Commander Elite offers a full slate of fishing features like ample rod and livewell storage, SeaStar hydraulic steering and a bow step-up box that allows easy bow access while providing more storage space. For open water fishing, there’s simply no comparison to the Commander Elite.

1850 Commander Elite

AFMETINGEN (LxB)5,97 x 2,39 mtr.
GEWICHT735 kg
MAX MOTORVERMOGEN150 pk
MAX AANTAL PERSONEN6
BRANDSTOFTANK125 ltr.

Kleurcombinaties

Zwart Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Kobalt Blauw Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Rood Metallic / Grijs interieur

Standaard uitrusting

VOORDEK VAN TRAANPLAAT
Het voordek is voorzien van duurzaam traanplaat, 3 heavy-duty kikkers, een visbun en waterafvoer aan elke zijde van het dek.
EXTRA STERK WINDSCHERM
Dit windscherm is extra sterk en volledig vastgelast aan de constructie van de boot. Samen met de opbergruimte, het volledig aluminium console en de optionele ruitenwissers is dit de ideale uitrusting van de Commander Elite.
SST SPIEGEL
De SST uitvoering biedt meer ruimte in de cockpit om te vissen. Daarnaast beschikt het over een verwijderbare opberglade die kan worden gebruikt als snijplank.
ALUMINIUM CONSOLE
Dit grote console beschikt over een snelheidsmeter, toerenteller, trimschakelaar, brandstofmeter, tuimelschakelaars, 12V stroompunt en veel ruimte voor het plaatsen van elektronica en meters.
BOEG VISBUN
De visbun in het voordek is belucht en heeft een inhoud van 83 liter.
HENGELREK ONDER RAILING
Aan beide zijden van de boot bevinden zich hengelrekken onder de railing voor hengels tot 2,90 meter.
BODEMKAST
Deze hengelkast is ruim en afsluitbaar en bevat 6 hengeltubes voor hengels tot 2,30 meter.

Populaire opties

FULL ENCLOSURE
Dit pakket bevat verschillende dekzeilen die de de cockpit en en het voordek beschermen tegen de elementen.
OPSLAGRUIMTE ONDER ZITTINGEN
Stoelpoten kunt u vervangen voor opslagboxen onder de stuur- en passagiersstoel voor extra opbergruimte.
BODEMKAST
In deze bodemkast bevindt zich een visbun.
VERTICALE HENGELHOUDERS
Met deze hengelhouders heeft u uw hengels altijd binnen handbereik.
RUITENWISSERS
Optioneel zijn de ruitenwissers aan de linker en rechterkant van het windscherm.
BOEGANKER
Blijf op de plek waar de meeste vissen zijn met dit eenvoudig te gebruiken anker.

Media

Waarom Crestliner

UNIEKE "FOUR-X HULL"

Onze aluminium boten zijn mede dankzij bijna 70 jaar ervaring in het bouwen van boten prachtig gelijnd, licht van gewicht en zeer duurzaam. Wij hebben voor de Deep-V boten een Four-X hull ontwikkeld. Dit houdt in dat de romp opgebouwd is uit vier aluminium panelen die met elkaar verbonden worden door interlocking-aluminium profielen en geïntegreerde "spray rails". Hierdoor ontstaat een robuuste waterverdrijvende romp.

DUBBEL GELASTE KIEL

De kiel wordt geconstrueerd met behulp van een veer en groef profiel uit één stuk. U ziet hierboven een afbeelding van ons kiel-profiel. De aluminium vlak-panelen worden in de groeven geplaatst en vervolgens wordt het geheel aan binnen en buitenzijde volledig afgelast. Deze manier van construeren zorgt ervoor dat de kiel het sterke middelpunt van de boot is!

PERFECTE PASSING

Ook voor de overgang van het vlak van de boot naar de zijden wordt een veer en groef interlocking-profiel gebruikt. Dit zorgt voor een strakke lijn, perfecte passing en waterverdrijvende eigenschappen. Uiteraard wordt ook dit geheel volledig afgelast.

VOLLEDIG AFGELAST

De romp van de boot wordt met behulp van een mal opgesteld en gefixeerd om ervoor te zorgen dat de maatvoering bij iedere boot gelijk is. Na het fixeren worden de aluminium panelen van het vlak en de zijden met de interlocking-profielen verbonden door middel van kleine hechtlasjes. Hierna wordt wederom de maatvoering gecontroleerd waarna het volledige lasproces kan beginnen.

VERFIJNDE AFWERKING

De boot wordt verfijnd en strak afgewerkt. Scherpe randen of uitstekende popnagels waar vislijnen achter kunnen blijven steken, treft u bij onze Cresliners niet aan. De boot wordt volledig met de hand geschuurd om te zorgen voor een superieure hechting van de primers en lakken. De lakken zijn van hoge kwaliteit en mede door het gebruik van ovens is het eindresultaat een duurzame high-gloss finish.

DE BESTE GARANTIE

Crestliner Deep V-boten geven levenslange fabrieksgarantie op de romp, 10 jaar garantie op de frameconstructie van het interieur en 3 jaar garantie op alle overige onderdelen van de boeg tot het achtersteven.

INNOVATIES

Ons moderne design en de innovatieve manier van construeren zorgt ervoor dat wij één van de meest gewilde Deep-V boten van de industrie produceren. Dit komt mede tot stand door de samenwerking met een pro-staf team dat ons iedere keer weer motiveert boten verder te ontwikkelen of te professionaliseren.