• Nederlands
  • English
Kies model

Kodiak

CAST A LINE VIRTUALLY ANYWHERE

The 1800 Kodiak can take you pretty much anywhere on the water. This durable fishing boat is built as tough as its namesake with an ultra-rugged .100” gauge aluminum deep-V hull for maximum strength. What’s more, the 1800 Kodiak features a 22-gallon aerated livewell, ample bow storage and plenty of room to toss out your line. This heavy duty aluminum boat is perfect for close-to-home fishing, cabin fishing and resort fishing.

1800 Kodiak Tiller

AFMETINGEN (LxB)5,48 m x 1,98 m
GEWICHT372 kg
MAX MOTORVERMOGEN80 pk
MAX AANTAL PERSONEN6
BRANDSTOFTANK72 ltr

Overzicht

Kleurcombinaties

Zwart Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Zilver Metallic / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Wit / Grijs interieur
Optioneel: Witte basis / Rood Metallic zijkanten / Grijs interieur
Optioneel: Witte basis / zijkanten Zilver Metallic / Grijs interieur
Optioneel: Zilver Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Optioneel: Zilver Metallic basis / zijkanten Kobalt Blauw Metallic / Grijs interieur
Optioneel: Ongeverfde basis en zijkanten / Grijs interieur
Optioneel: Matte olijfgroene exterieur en interieur / camouflage kleurige stoffering / Beige vinyl vloer & console

Standaard uitrusting

Visbun
De visbun in het voordek is belucht en heeft een inhoud van 83 liter.
Tiller uitvoering
De Tiller uitvoering geeft u uiteraard de meeste ruimte in de boot.
Opbergruimtes in het voordek
Het voordek is voorzien van veel opbergmogelijkheden inclusief een accuruimte.
Heavy-Duty aluminium romp
Alle Kodiaks hebben standaard een aluminium romp van 2,6 millimeter.
Bergruimte voor hengels
Berg uw hengels veilig op in het hengelrek aan de linker zijde. Aan de rechter zijde bevindt zich een extra afsluitbare hengelopslag.
SureMount Railsysteem
De verplaatsbare aluminium brackets bieden de mogelijkheid om uw hengel- of accessoiresteunen te positioneren waar u wilt.

Populaire opties

Boeg opbergnetten
Houd uw visgerei georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk met deze opbergnetten in de boeg.
Transport dekzeil
Het transport dekzeil "custom travel" is veilig en eenvoudig te bevestigen aan de railing door middel van simpele "J" haken.
Deluxe stoel
De Deluxe stoel biedt veel comfort tijdens een lange dag op het water.
Kunststof vloer
De optionele kunststof vloer is bestemd tegen slijtage en andere invloeden van buitenaf.

Media

Waarom Crestliner

UNIEKE "FOUR-X HULL"

Onze aluminium boten zijn mede dankzij bijna 70 jaar ervaring in het bouwen van boten prachtig gelijnd, licht van gewicht en zeer duurzaam. Wij hebben voor de Deep-V boten een Four-X hull ontwikkeld. Dit houdt in dat de romp opgebouwd is uit vier aluminium panelen die met elkaar verbonden worden door interlocking-aluminium profielen en geïntegreerde "spray rails". Hierdoor ontstaat een robuuste waterverdrijvende romp.

DUBBEL GELASTE KIEL

De kiel wordt geconstrueerd met behulp van een veer en groef profiel uit één stuk. U ziet hierboven een afbeelding van ons kiel-profiel. De aluminium vlak-panelen worden in de groeven geplaatst en vervolgens wordt het geheel aan binnen en buitenzijde volledig afgelast. Deze manier van construeren zorgt ervoor dat de kiel het sterke middelpunt van de boot is!

PERFECTE PASSING

Ook voor de overgang van het vlak van de boot naar de zijden wordt een veer en groef interlocking-profiel gebruikt. Dit zorgt voor een strakke lijn, perfecte passing en waterverdrijvende eigenschappen. Uiteraard wordt ook dit geheel volledig afgelast.

VOLLEDIG AFGELAST

De romp van de boot wordt met behulp van een mal opgesteld en gefixeerd om ervoor te zorgen dat de maatvoering bij iedere boot gelijk is. Na het fixeren worden de aluminium panelen van het vlak en de zijden met de interlocking-profielen verbonden door middel van kleine hechtlasjes. Hierna wordt wederom de maatvoering gecontroleerd waarna het volledige lasproces kan beginnen.

VERFIJNDE AFWERKING

De boot wordt verfijnd en strak afgewerkt. Scherpe randen of uitstekende popnagels waar vislijnen achter kunnen blijven steken, treft u bij onze Cresliners niet aan. De boot wordt volledig met de hand geschuurd om te zorgen voor een superieure hechting van de primers en lakken. De lakken zijn van hoge kwaliteit en mede door het gebruik van ovens is het eindresultaat een duurzame high-gloss finish.

DE BESTE GARANTIE

Crestliner Deep V-boten geven levenslange fabrieksgarantie op de romp, 10 jaar garantie op de frameconstructie van het interieur en 3 jaar garantie op alle overige onderdelen van de boeg tot het achtersteven.

INNOVATIES

Ons moderne design en de innovatieve manier van construeren zorgt ervoor dat wij één van de meest gewilde Deep-V boten van de industrie produceren. Dit komt mede tot stand door de samenwerking met een pro-staf team dat ons iedere keer weer motiveert boten verder te ontwikkelen of te professionaliseren.