• Nederlands
  • English

1750 Pro Tiller

TAKE CONTROL OF THE WATER

Steer the 1750 Pro Tiller towards your favorite fishing spot. With an innovative SureMount Gunnel system to mount a variety of accessories, a 10-tube illuminated center rod locker to hold your rods and plenty of livewell and storage space, this tiller fishing boat puts a successful day on the water into your hands.

1750 Pro Tiller

AFMETINGEN (LxB)5,33 m x 2,39 m
GEWICHT578 kg
MAX MOTORVERMOGEN100 pk
MAX AANTAL PERSONEN6
BRANDSTOFTANK102 ltr

Overzicht

Kleurcombinaties

Zwart Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Witte basis / Rood Metallic zijkanten / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Kobalt Blauw Metallic / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Zilver Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Rood Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Kobalt Blauw Metallic / Grijs interieur
Optioneel: Mad Fish Graphics
Optioneel: Shock Effect Wrap

Standaard uitrusting

Bedieningsconsole
De duurzame console bevat bekerhouders en opberglades voor elektronica en kunstaas binnen handbereik van de bestuurder.
Hengelkast rechter zijde
De hengelkast biedt ruimte voor hengels tot 2,45 meter. Bovendien kunt u uw hengels vastzetten op de deksel met behulp van de hengel-straps.
SureMount Railsysteem
De verplaatsbare aluminium brackets bieden de mogelijkheid om uw hengel- of accessoiresteunen te positioneren waar u wilt.
Visbun en aasbun
Het achterdek bevat een visbun van 57 liter en een aasbun van 10 liter. De bunnen zijn belucht en gepositioneerd binnen handbereik aan beide zijden van de helmstok.
Grote center kast voor hengels
Deze centrale hengelkast is geschikt voor 5 hengels van 2,15 meter en 5 hengels van 2 meter en is uitgerust met kunststof buizen ter bescherming van de hengels. Onder de hengels is er ruimte voor een accu.
Boeg visbun
Een beluchte visbun met een inhoud van 45 liter.

Populaire opties

Boss Stereo
Een optionele 2-spreker Boss AM / FM stereo beschikt over een USB-oplader en bluetooth.
Vinyl vloer
Deze vloer is anti-slip, droogt snel en is eenvoudig schoon te maken.
Dekwassysteem
Maak gemakkelijk uw boot schoon na een lange dag op het water met het optionele Heavy-Duty Dekwassysteem.
Pro fishing stoelen
Pro fishing stoelen bieden extra steun dankzij de hoge rugleuning. Een musthave voor lange dagen op het water.
Boeg aasbun
Met deze aasbun van 5 liter bevindt uw aas zich binnen handbereik.
Handige vis liniaal
Meet uw vangst met de nieuwe vis liniaal. Altijd binnen handbereik in de centrale hengelkast.
Opklapbare kikkers
Deze RVS kikkers kunt u inklappen als u ze niet nodig heeft.
Transport dekzeil
Houd uw boot in topconditie met het optionele transport dekzeil.

Media

Waarom Crestliner

UNIEKE "FOUR-X HULL"

Onze aluminium boten zijn mede dankzij bijna 70 jaar ervaring in het bouwen van boten prachtig gelijnd, licht van gewicht en zeer duurzaam. Wij hebben voor de Deep-V boten een Four-X hull ontwikkeld. Dit houdt in dat de romp opgebouwd is uit vier aluminium panelen die met elkaar verbonden worden door interlocking-aluminium profielen en geïntegreerde "spray rails". Hierdoor ontstaat een robuuste waterverdrijvende romp.

DUBBEL GELASTE KIEL

De kiel wordt geconstrueerd met behulp van een veer en groef profiel uit één stuk. U ziet hierboven een afbeelding van ons kiel-profiel. De aluminium vlak-panelen worden in de groeven geplaatst en vervolgens wordt het geheel aan binnen en buitenzijde volledig afgelast. Deze manier van construeren zorgt ervoor dat de kiel het sterke middelpunt van de boot is!

PERFECTE PASSING

Ook voor de overgang van het vlak van de boot naar de zijden wordt een veer en groef interlocking-profiel gebruikt. Dit zorgt voor een strakke lijn, perfecte passing en waterverdrijvende eigenschappen. Uiteraard wordt ook dit geheel volledig afgelast.

VOLLEDIG AFGELAST

De romp van de boot wordt met behulp van een mal opgesteld en gefixeerd om ervoor te zorgen dat de maatvoering bij iedere boot gelijk is. Na het fixeren worden de aluminium panelen van het vlak en de zijden met de interlocking-profielen verbonden door middel van kleine hechtlasjes. Hierna wordt wederom de maatvoering gecontroleerd waarna het volledige lasproces kan beginnen.

VERFIJNDE AFWERKING

De boot wordt verfijnd en strak afgewerkt. Scherpe randen of uitstekende popnagels waar vislijnen achter kunnen blijven steken, treft u bij onze Cresliners niet aan. De boot wordt volledig met de hand geschuurd om te zorgen voor een superieure hechting van de primers en lakken. De lakken zijn van hoge kwaliteit en mede door het gebruik van ovens is het eindresultaat een duurzame high-gloss finish.

DE BESTE GARANTIE

Crestliner Deep V-boten geven levenslange fabrieksgarantie op de romp, 10 jaar garantie op de frameconstructie van het interieur en 3 jaar garantie op alle overige onderdelen van de boeg tot het achtersteven.

INNOVATIES

Ons moderne design en de innovatieve manier van construeren zorgt ervoor dat wij één van de meest gewilde Deep-V boten van de industrie produceren. Dit komt mede tot stand door de samenwerking met een pro-staf team dat ons iedere keer weer motiveert boten verder te ontwikkelen of te professionaliseren.