• Nederlands
  • English

1950 Super Hawk

PERFECTLY ADAPTABLE

The 1950 Super Hawk is as perfect for throwing out a line as it is for dropping one behind the boat. It features tons of bow and in-floor storage, dual livewells and plenty of bow and stern casting room. The best-in-class conversion bow easily transforms the casting deck to a comfortable seating arrangement so everyone can watch the action behind this dual-purpose fish and sport boat.

1950 Super Hawk

AFMETINGEN (LxB)6,02 m x 2,49 m
GEWICHT833 kg
MAX MOTORVERMOGEN225 pk
MAX AANTAL PERSONEN9
BRANDSTOFTANK151 ltr

Overzicht

Kleurcombinaties

Zwart Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Zwart Metallic basis / zijkanten Canyon Bruin / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Canyon Bruin / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Zwart / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Rood Metallic / Grijs interieur
Witte basis / zijkanten Kobalt Blauw Metallic / Grijs interieur
Witte basis / Zilver Metallic zijkanten / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Zwart Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Rood Metallic / Grijs interieur
Zilver Metallic basis / zijkanten Kobalt Blauw Metallic / Grijs interieur
Optioneel: Mad Fish Graphics
Optioneel: Shock Effect Wrap

Standaard uitrusting

Multifunctioneel voordek
Zeer praktisch is het voordek waar u eenvoudig comfortabele zitplaatsen creëert of een groot casting dek om vanaf te vissen.
Multifunctioneel voordek open
Zeer praktisch is het voordek waar u eenvoudig comfortabele zitplaatsen creëert of een groot casting dek om vanaf te vissen.
Opbergruimtes in het voordek
Het grote voordek biedt vele opbergmogelijkheden.
Opklapbare stoelen
Het achterdek bevat standaard opklapbare stoelen, beker houders en opberglades.
Premium Console Design
Het nieuwe zwarte console beschikt over chrome meters, verlichte schakelaars en genoeg ruimte voor allerlei elektronica.
Bodemkast
Deze grote bodemkast biedt ruimte voor al uw watersport spullen, inclusief een hengelrek geschikt voor hengels tot 2,45 meter.
Visbun van 64 liter in achterdek
Het achterdek van de Super Hawk 1950 bevat een beluchte visbun van 64 liter.
SureMount Railsysteem
De verplaatsbare aluminium brackets bieden de mogelijkheid om uw hengel- of accessoiresteunen te positioneren waar u wilt.

Populaire opties

Multifunctionele zitbank achterdek
Zeer praktisch is de opklapbare zitbank op het achterdek. Neergeklapt creëert u een groot casting dek.
Zitkussens op het voordek
Een volledig kussenset met rugleuningen voor nog meer comfort.
Ski paal
Het achterdek kan worden uitgerust met een optionele ski paal.
Zwemplatform met ladder
Het zwemplatform met ladder zorgt er voor dat u eenvoudig in en uit het water kunt komen.
Platinum Edition Package
Dit pakket bevat een 3D chrome logo, een chrome Platinum Edition Badge, een RVS stuurwiel en RVS flip up kikkers.

Media

Waarom Crestliner

UNIEKE "FOUR-X HULL"

Onze aluminium boten zijn mede dankzij bijna 70 jaar ervaring in het bouwen van boten prachtig gelijnd, licht van gewicht en zeer duurzaam. Wij hebben voor de Deep-V boten een Four-X hull ontwikkeld. Dit houdt in dat de romp opgebouwd is uit vier aluminium panelen die met elkaar verbonden worden door interlocking-aluminium profielen en geïntegreerde "spray rails". Hierdoor ontstaat een robuuste waterverdrijvende romp.

DUBBEL GELASTE KIEL

De kiel wordt geconstrueerd met behulp van een veer en groef profiel uit één stuk. U ziet hierboven een afbeelding van ons kiel-profiel. De aluminium vlak-panelen worden in de groeven geplaatst en vervolgens wordt het geheel aan binnen en buitenzijde volledig afgelast. Deze manier van construeren zorgt ervoor dat de kiel het sterke middelpunt van de boot is!

PERFECTE PASSING

Ook voor de overgang van het vlak van de boot naar de zijden wordt een veer en groef interlocking-profiel gebruikt. Dit zorgt voor een strakke lijn, perfecte passing en waterverdrijvende eigenschappen. Uiteraard wordt ook dit geheel volledig afgelast.

VOLLEDIG AFGELAST

De romp van de boot wordt met behulp van een mal opgesteld en gefixeerd om ervoor te zorgen dat de maatvoering bij iedere boot gelijk is. Na het fixeren worden de aluminium panelen van het vlak en de zijden met de interlocking-profielen verbonden door middel van kleine hechtlasjes. Hierna wordt wederom de maatvoering gecontroleerd waarna het volledige lasproces kan beginnen.

VERFIJNDE AFWERKING

De boot wordt verfijnd en strak afgewerkt. Scherpe randen of uitstekende popnagels waar vislijnen achter kunnen blijven steken, treft u bij onze Cresliners niet aan. De boot wordt volledig met de hand geschuurd om te zorgen voor een superieure hechting van de primers en lakken. De lakken zijn van hoge kwaliteit en mede door het gebruik van ovens is het eindresultaat een duurzame high-gloss finish.

DE BESTE GARANTIE

Crestliner Deep V-boten geven levenslange fabrieksgarantie op de romp, 10 jaar garantie op de frameconstructie van het interieur en 3 jaar garantie op alle overige onderdelen van de boeg tot het achtersteven.

INNOVATIES

Ons moderne design en de innovatieve manier van construeren zorgt ervoor dat wij één van de meest gewilde Deep-V boten van de industrie produceren. Dit komt mede tot stand door de samenwerking met een pro-staf team dat ons iedere keer weer motiveert boten verder te ontwikkelen of te professionaliseren.